Conferințele asociației "Medici pentru Consimțământ Informat"

Fraudă la CDC - vaccinul ROR și autismul (partea a I-a)

Dr. Brian Hooker este doctor în inginerie biochimica, șef de catedră la Universitatea Simpson din Redding, California.

De câte ori se repune în discuție legătura dintre vaccinul ROR și autism, răspunsul autorităților implicate în vaccinarea populației este același: „această legătură a fost infirmată definitiv”. Răspunsul se bazează pe două studii făcute în Danemarca, publicate în 2002 și 2003 și pe studiul făcut de CDC cu cercetători proprii, publicat în 2004. Acestea sunt considerate dovezile de necontestat ale faptului că nu există legătură între vaccinul ROR și autism.

• A population-based study of measles, mumps, and rubella vaccination and autism;
• Safety of thimerosal-containing vaccines: a two-phased study of computerized health maintenance organization databases;
• Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school-matched control subjects: a population-based study in metropolitan atlanta.

Dr. Brian Hooker prezintă felul în care whistleblower-ul William Thompson, cercetător la CDC, l-a contactat în 2013 (la 9 ani după ce opinia publică fusese liniștită de studiul din 2004) și i-a revelat felul în care CDC a manipulat datele atât în studiile daneze, cât și în studiul publicat în 2004, pentru a obține rezultatul dorit. Dr. Brian Hooker transmite un mesaj comunității medicale : „În primul rând citiți articolele științifice, dar păstrați o doză sănătoasă de scepticism. Căutați să înțelegeți conflictele de interese ale autorilor studiilor. În al doilea rând, ascultați-vă pacienții!”

(subtitrare în limba română)

Fraudă la CDC - vaccinul ROR și autismul (partea a II-a)

Dr. Brian Hooker este doctor în inginerie biochimica, șef de catedră la Universitatea Simpson din Redding, California.

CDC deține 56 patente de vaccinuri, cumpără, vinde, promovează vaccinuri. Dr. Brian Hooker exprimă clar faptul că CDC acționează ca o companie de vaccinuri și prin aceasta a încetat de a mai fi o instituție care apăra sănătatea publică. În noiembrie 2013 dr. Brian Hooker, tatăl unui copil vătămat de vaccinuri, a fost contactat telefonic de W. Thompson, unul din autorii studiului CDC din 2004. Acesta i-a dezvăluit, după 9 ani de la publicarea studiului, faptul că rezultatele inițiale arătau că există o corelație semnificativă statistic între momentul administrării vaccinului ROR și incidența autismului. Copiii care au primit vaccinul în jurul vârstei de un an, aveau o incidență mai mare a autismului decât copiii care amânaseră vaccinarea ROR după vârsta de 3 ani. Dr. Thompson i-a dezvăluit în continuare cum CDC a distrus datele originale și a scos din studiu o parte din copii pentru a elimina rezultatele care incriminau vaccinul ROR. Brian Hooker a decis să înregistreze convorbirile cu W. Thompson și să le dea publicității. Prețul fraudei: mii de copii vătămați de vaccinul ROR nu au fost despăgubiți pentru că justiția s-a raportat la studiul din 2004 al CDC care a concluzionat că nu există nici o corelație între vaccinul ROR și incidența autismului. În plus, pediatrii liniștiți de rezultatele studiului, au continuat să vaccineze copiii timp de cel puțin 10 ani, până când dr. Brian Hooker a făcut publice convorbirile telefonice cu dr. William Thompson. Dr. Brian Hooker a reanalizat datele inițiale ale studiului realizat de CDC în 2004 și a publicat rezultatul în Journal of American Physicians and Surgeons, Winter 2018.

• Reanalysis of CDC Data on Autism Incidence and Time of First MMR Vaccination
• Audio recordings Hooker - Thompson

Mesajul dr. Brian Hooker pentru comunitatea medicilor: „păstrați o doză sănătoasă de scepticism față de informațiile venite de la autoritățile reglementatoare; citiți studiile voi înșivă și căutați să înțelegeți conflictele de interese ale autorilor; ascultați-vă pacienții și discutați cu ei temerile lor.”
Partea I - fraudarea studiilor daneze
Partea a II-a - fraudarea studiului CDC din 2004.

(subtitrare în limba română)

Problema aluminiului din vaccinuri.

Dr. James Lyons Weiler PhD, SUA, expert in genomică, proteomică, bioinformatică medicală

Autor al articolelor științifice:

• Reconsideration of the immunotherapeutic pediatric safe dose levels of aluminum;
• Acute exposure and chronic retention of aluminum in three vaccines schedule and effects of genetic and environmental variations.

Asociația „Medici pentru consimțământ informat” a avut plăcerea de a-l avea invitat, în cadrul unei conferințe video, pe dr. James Lyons Weiler PhD, de la Universitatea din Pittsburgh, SUA, expert în biologie moleculară, genomică, proteomică și bioinformatică medicală. Dr. Lyons Weiler este autor a două studii recente care abordează problema toxicității aluminiului din vaccinuri în contextul reglementărilor neclare de la FDA și CDC. Dr. Lyons Weiler arată că nu există studii asupra siguranței aluminiului injectabil la om. Doza de aluminiu din vaccinuri a fost stabilită de FDA pe baza unui singur studiu care a luat în calcul aluminiul ingerat (pe cale digestivă) la animale de laborator.

(subtitrare în limba română)

Vaccinarea - o alegere informată.

Dr. Martin Hirte este medic pediatru, unul din fondatorii asociatiei "Arzte fur Individuelle Impfentscheidung" ("Medici pentru alegere individuală în vaccinare") din Germania.

Fondată în 2006, când autoritățile germane au încercat prima dată să legifereze obligativitatea vaccinării, asociația a luptat cu succes pentru păstrarea libertății de alegere a pacienților și pentru libertatea de opinie medicală în domeniul vaccinării. În prezent, asociația numără aprox 600 membri. A organizat 2 congrese medicale legate de vaccinare. Are activitate științifică și activitate de luptă juridică împotriva obligativității vaccinării. În Germania, medicii au dreptul să recomande individual copiilor și adulților vaccinuri, să aplice scheme de vaccinare personalizate, în funcție de pacient. Până în 2019, nici un vaccin nu era obligatoriu în Germania. În 2019, autoritățile germane au reușit impunerea obligativității pentru un singur vaccin : antirujeolic. Chiar și împotriva acestei decizii, asociatia „Arzte fur Impfentscheidung” a inițiat acțiune în instanță, care este în curs. Dr. Martin Hirte explică faptul că niciun vaccin nu are eficacitate 100%, nici un vaccin nu este lipsit de reacții adverse. Pentru anumite vaccinuri, cum este vaccinul împotriva tusei convulsive, eficacitatea este de aprox 65%. De asemenea, dr. Hirte prezintă faptul că studiile care se fac înainte de punerea pe piață a unui vaccin sunt realizate pe un numar relativ mic de copii, care nu sunt urmăriți pentru perioade suficient de lungi după vaccinare. Din acest motiv, după punerea pe piață a multor vaccinuri apar efecte adverse surpriză, la care nu se aștepta nimeni. Dr. Hirte amintește scandalul legat de retragerea de pe piața germană a vaccinului Hexavac în 2012, după ce mai mulți sugari vaccinați au decedat sau au dezvoltat reacții adverse deosebit de grave.

(subtitrare în limba română)

Conferințe internaționale

Summit-ul global privind siguranța vaccinurilor
(subtitrare în limba română)

Geneva 2 decembrie 2019